Önceliğimiz Emniyet

Hastaların enjeksiyon sonrası iğne ucunu çıkarması sürecinde; SafeFine, iğne ile hastanın temas etmemesini sağlayarak
riskli ve tehlikeli kazaların önüne geçerek, hasta sağlığını her zaman ön planda tutar.
 
 

Sizden Gelenler

SafeFine kullanan hastaların yorumlarını, hastaların kendi sözlerinden dinleyin.

  • Mehtap Çağlar

    Oğluma 13 yaşında, 1 yıl önce tip 1 diyabet teşhisi konuldu. İnsüline bağlı bir yaşam sürdürmek zorunda ve gündüz dozunu okulda almak zorunda kalıyor. İğne uçları kullanım sonrasında çöpe atılmaması gerekiyor ve ayrıca bir atık kutusu kullanmak gerekiyordu. SafeFine ile kalem iğnelerini taşıması ve atık iğne uçlarını güvenli bir şekilde atık haznesini aktardığı için ayrıca atık kutu taşımasına gerek kalmıyor. Teşekkürler.

    Mehtap Çağlar
  • couple02

    Uzun zamandır tip 1 diabet hastasıyım. SafeFine kullanmaya başlamadan önce atık iğneler ile ilgili büyük problem yaşıyordum. İğne uçları kullanım sonrasında çöpe atılmaması gerekiyor ve ayrıca bir atık kutusu kullanmak gerekiyordu. SafeFine kullanmaya başladıktan sonra bu problemim çözülmüş oldu. SafeFine, atık iğne uçlarını güvenli bir şekilde atık haznesine aktarmakta. Teşekkürler SafeFine.

    Karlyn Ulrich
  • Martell Sigilwig

    Selam ben Martell yaşım 39, turizm rehberiyim. İşim gereği çok sık seyahat ediyorum. Yaklaşık 1 senedir insülin iğnesi kullanıyorum. İlk başlarda çok zor geliyordu fakat zamanla alışıyor insan. Türkiye ziyaretimde İnsülin kalemi iğnelerimi yanıma almadığımı farkettim, eczane bana SafeFine’ı tavsiye etti ve oldukça kolay ve güvenli bir kullanım sunduğundan bahsetti. Kutunun özelliği çok hoşuma gitti çünkü kullanılan iğne ucunu atık girişine takıp çevir, pimi ittiğinde el değmeden kurtuluyorsun. İğne ucunu nereye atacağım derdinde yok. Almanya’ya gittiğimde bulamam diye 2 kutu daha aldım. Güzel haber yakında Avrupa’ya da satış başlıyormuş. Faydalı bir ürün bence. Teşekkürler.

    Martell Sigilwig
  • Karlyn - Earnest Mayer

    Eşim 10 yıldır tip 2 diyabet hastası. günde 3 sefer insülin almak zorunda. Almanya'da atık iğne uçlarını gelişi güzel atamazsınız. Aylık olarak tıbbi atık kutularında toplayıp eczaneye veya hastaneye bırakmak gerekiyor. SafeFine bu derdimize mükemmel çözüm oldu. İğne ucunu kullandıktan sonra  kendi deposunda toplanıyor bitince yenisini alıp biteni eczacıma bırakıyorum, kolay ve pratik oldu bu bizim için.

    Karlyn - Earnest Mayer
  • Leyla Sergin

    Selam, ben Allisha. 23 yaşındayım ve Berlin'de üniversite öğrencisiyim. Yapım gereği iğneden çekinen birisiyimdir. 4-5 yıl önce tip 1 diyabet teşhisi konuldu.En korktuğum şey olan iğneyi günde 2 sefer kullanıyorum. İlk başlarda kendim yapamıyordum fakat alıştım. Geçen yıl İnsülin kalemi kullanmaya başladım klasik enjektörlerden çok daha rahat ettim. 2 ay önce ise sizin ürününüzü internet sitesinde gördüm ve eczaneden satın aldım ve bunun için ekstra bir fark’da ödemedim açıkçası. Kullandığım iğne uçlarını nereye atacağım diye dert etmiyorum artık. Teşekkürler.

    Allisha Rahel

Pazar Payı

Her bir insulin iğne ucu kutusunda 1oo adet insulin iğnesi bulunmakta.
İnsulin tedavisi gören hastalar yıllık ortalama 10 kutu insülin kalem iğnesi kullanmakta, dünya pazarı ise yaklaşık 260 milyon kutudur.
İnsulin iğnesi ihtiyacı, nüfusa bağlı olarak hızlı bir şekilde artış göstermektedir.